| Lütfen Okuyun | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
çakıroğlu Admin
Mesaj Sayısı : 1370 Nerden : Bursa İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) ) Ruh Hali : Takımlar : REP : Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (100/100) Tecrübe: (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: Lütfen Okuyun C.tesi Kas. 08, 2008 1:19 pm | |
| arkadaşlar aranızda şiir seven hiç kimse yok hiç biriniz şiirden hoşlanmıyor musunuz? onca şiir yazıldı konular açıldı yorum yok mesaj yok hiç birinizin başından ilginç komik vb. paylaşabileceğiniz bir olay geçmedimi onca yıl. paylaşılan bir olay yok kişisel bölüm boş veya diğer konular. demin hiç cevap yazılmamış konulara baktım tam 428 tane konu tabi çoğu şiir arkadaşlar bir şairin şiirini arayınca bulasınız diye her şair için ayrı bölüm, şiirler karışmasın diye her şiir için ayrı konu açtım ancak emeğe saygı olarakta tek bir yorum mesaj yazılmadı oyunlar bölümü hiç oyun indirmiyor musunuz yada internete hiç ödev aramıyor musunuz dönem ödevleri vb. hazır bulmuşken burdada paylaşsanız. bilgisayar programlarıyla ilgilenenler yokmu 3d,flash,programlama,photoshop vb. birçok şey resimli anlatımlar var program download linkleri var bir yorum yazmak emeğe sağlık demek çok mu zor. yanlış anlamayın biliyorum sitenin birçok eksiği olabilir başta bedava basit bir site olduğu için değer vermeyenler olabilir öylesine girenler vb. olabilir şahsen benimde öyle ahım şahım bir amacım yok öyle çoook büyük bir site olsun diye size yemin ediyorum sırf sizler üye olduğunuz için birşeyler paylaşmaya çalışıyorum madem değer verip üye oldunuz bare birşeylerden yararlanın diye sizde verilen bu değere karşılık olarak bir teşekkür etseniz bir yorum yapsanız sizde elinizdekileri paylaşsanız
"benim bir yumurtam var senin bir yumurtan var ben sana bir yumurta verdim sen bana bir yumurta verdin benim bir yumurtam oldu senin bir yumurtan oldu benim bir bilgim var senin bir bilgin var ben sana bir bilgi verdim sen bana bir bilgi verdin benim iki bilgim oldu senin iki bildin oldu" konfiçyus
arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça çoğalan tek şey kıymetini bilelim ve çoğlatalım
yazımı okuduğunuz için teşekkürederim bu yazıyı yönetici olarak değil bir üye bir paylaşımcı bir insan olarak yazıyorum ona göre değerlendirin | |
|
| |
DuhanOr Üye
Kişi sayfası Başarı Puanı: (10/100) Tecrübe: (6/100) Seviye: (9/100)
| Konu: Geri: Lütfen Okuyun C.tesi Kas. 08, 2008 5:58 pm | |
| - cakiroglu demiş ki:
- arkadaşlar aranızda şiir seven hiç kimse yok hiç biriniz şiirden hoşlanmıyor musunuz? onca şiir yazıldı konular açıldı yorum yok mesaj yok
hiç birinizin başından ilginç komik vb. paylaşabileceğiniz bir olay geçmedimi onca yıl. paylaşılan bir olay yok kişisel bölüm boş veya diğer konular. demin hiç cevap yazılmamış konulara baktım tam 428 tane konu tabi çoğu şiir arkadaşlar bir şairin şiirini arayınca bulasınız diye her şair için ayrı bölüm, şiirler karışmasın diye her şiir için ayrı konu açtım ancak emeğe saygı olarakta tek bir yorum mesaj yazılmadı oyunlar bölümü hiç oyun indirmiyor musunuz yada internete hiç ödev aramıyor musunuz dönem ödevleri vb. hazır bulmuşken burdada paylaşsanız. bilgisayar programlarıyla ilgilenenler yokmu 3d,flash,programlama,photoshop vb. birçok şey resimli anlatımlar var program download linkleri var bir yorum yazmak emeğe sağlık demek çok mu zor. yanlış anlamayın biliyorum sitenin birçok eksiği olabilir başta bedava basit bir site olduğu için değer vermeyenler olabilir öylesine girenler vb. olabilir şahsen benimde öyle ahım şahım bir amacım yok öyle çoook büyük bir site olsun diye size yemin ediyorum sırf sizler üye olduğunuz için birşeyler paylaşmaya çalışıyorum madem değer verip üye oldunuz bare birşeylerden yararlanın diye sizde verilen bu değere karşılık olarak bir teşekkür etseniz bir yorum yapsanız sizde elinizdekileri paylaşsanız
"benim bir yumurtam var senin bir yumurtan var ben sana bir yumurta verdim sen bana bir yumurta verdin benim bir yumurtam oldu senin bir yumurtan oldu benim bir bilgim var senin bir bilgin var ben sana bir bilgi verdim sen bana bir bilgi verdin benim iki bilgim oldu senin iki bildin oldu" konfiçyus
arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça çoğalan tek şey kıymetini bilelim ve çoğlatalım
yazımı okuduğunuz için teşekkürederim bu yazıyı yönetici olarak değil bir üye bir paylaşımcı bir insan olarak yazıyorum ona göre değerlendirin Haklısın aMa Ben zaten derslerden dolayı pek giremiyorum o yüzdende mesaj atamyorum | |
|
| |
çakıroğlu Admin
Mesaj Sayısı : 1370 Nerden : Bursa İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) ) Ruh Hali : Takımlar : REP : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Lütfen Okuyun C.tesi Kas. 08, 2008 6:33 pm | |
| mesajın için teşekkürler ben derslerinizi işinizi gücünüzü bırakın demiyorum zaten sadece boş vaktinizde siteye girdiğinizde bakıyorsunuz mesaj varmı var he bakalım ne şu bu ok diyip geçmeyin cevap yazın yeni konu açın ama işiniz varsa tabi o ayrı mesele | |
|
| |
Aylin MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Yüzmek Lakap : Denizci Ruh Hali : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (45/100) Tecrübe: (20/100) Seviye: (15/100)
| Konu: Geri: Lütfen Okuyun Çarş. Kas. 12, 2008 10:35 am | |
| biz siteye girioz sitede kimse yoksa ki genelde öle oluo yeni mesajlara bakıoz ve de mesaj yazıoz tmm.bitti.siteye girdiğimizde genelde tek başımıza oluoz.girdiğimizde şöle bi kaç kişi olsa aynı anda online bi konu açtığımızda cevap gelmesi için beklemesek 1 kaç gün.o zaman site daha hoş ve eğlenceli olacak msn gibi konular açarak sitedekilerle konuşabilicez.Bir kelime oyununa iki günde bir bile gelmio mesaj. | |
|
| |
çakıroğlu Admin
| Konu: Geri: Lütfen Okuyun Çarş. Kas. 12, 2008 4:34 pm | |
| ben her akşam muhakkak giriyorum aylin eğer bir sorun varsa ve ben yanıtlaya biliyorsam emin ol akşam sana cevap yazarım ama benim dışımda hergün girecek kimse yok üye sayısıda az dolayısıyla fazla kişi online olamıyoruz gerçi ben ve volkan aynı anda online olduğumuz çok oldu ama işte bizde hergün girdiğimiz için | |
|
| |
Amedli Üye
Kişi sayfası Başarı Puanı: (0/0) Tecrübe: (0/0) Seviye: (0/0)
| Konu: Geri: Lütfen Okuyun Salı Ara. 30, 2008 9:53 pm | |
| - Aylin demiş ki:
- biz siteye girioz sitede kimse yoksa ki genelde öle oluo yeni mesajlara bakıoz ve de mesaj yazıoz tmm.bitti.siteye girdiğimizde genelde tek başımıza oluoz.girdiğimizde şöle bi kaç kişi olsa aynı anda online bi konu açtığımızda cevap gelmesi için beklemesek 1 kaç gün.o zaman site daha hoş ve eğlenceli olacak msn gibi konular açarak sitedekilerle konuşabilicez.Bir kelime oyununa iki günde bir bile gelmio mesaj.
çok haklısın.aslında az üye yok yaklaşık 60 üye var ama nedense kimse girmiyor... | |
|
| |
çakıroğlu Admin
| Konu: Geri: Lütfen Okuyun Salı Ara. 30, 2008 10:37 pm | |
| bakın sayalım ben volkan batı aylin amedli 5 kişi olduk biz foruma döneli bikaç saat oluyor ve hepimiz bu sürede girdik foruma her akşam 15-20 dk mızı ayırsak forum döner sıkıntı olmaz ama olay yok buyrun sohbet bölmü koyacağım şimdi oraya sohbet açabilirsiniz istediğiniz sohbeti açın bizlerde girer bişiler yaparız yardım isteyebilirsiniz mesela bir phoshop yardımı programlarda yardım veya aradığınız bişi olur bilgi almak istediğiniz bir konu vardır açın buraya konu biz yardım edeim forumca. bir karar vereceksiniz birşey alacaksınız vb. açıkn konu yardımcı olalım arada fıkra karikatür gülelim forum neden var paylaşım için siz sorcaksınız bilenler cevaplayacak biri yazacak çizecek biz güleceğiz. evet arkadaşlar buyrun yarın yeni konularınızı bekliyoruz | |
|
| |
Famagusta Üye
| Konu: Geri: Lütfen Okuyun C.tesi Ocak 03, 2009 11:42 am | |
| konu açmak için gayret göstereceğim | |
|
| |
çakıroğlu Admin
| Konu: Geri: Lütfen Okuyun C.tesi Ocak 03, 2009 12:53 pm | |
| - Famagusta demiş ki:
- konu açmak için gayret göstereceğim
bizi mutlu edersin sağol | |
|
| |
| Lütfen Okuyun | |
|