çakıroğlu Admin
Mesaj Sayısı : 1370 Nerden : Bursa İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) ) Ruh Hali : Takımlar : REP : Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (100/100) Tecrübe: (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: Yeni Adminimiz Salı Ara. 30, 2008 10:50 pm | |
| Evet arkadaşlar yeni adminimiz rıfkı arkadaşımıza adminliğinin hayırlı olmasını diliyorum önceki forumda modluk sözümüz vardı ancak hostla uğraşmaktan rıfkı arkadaşımızı mod yapamadık sağolsun kendine birşey demedi burdada admin oldu kendisi ilk olarak kendini hadi tanışalım bölmünde tanıtmasını rica ediyorum ve adminliğinin hayırlı olmasını diliyorum | |
|
Turans_State Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 67 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Gezmek,Eğlenmek Lakap : Ülkücü Ruh Hali : Kayıt tarihi : 08/08/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (15/100) Tecrübe: (2/100) Seviye: (2/100)
| Konu: Geri: Yeni Adminimiz Çarş. Ara. 31, 2008 6:21 pm | |
| hayırlı olsun millet geldiği gibi admin oluyor biz yermizde sayıyoruz | |
|
çakıroğlu Admin
Mesaj Sayısı : 1370 Nerden : Bursa İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) ) Ruh Hali : Takımlar : REP : Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (100/100) Tecrübe: (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: Geri: Yeni Adminimiz Çarş. Ara. 31, 2008 8:06 pm | |
| - Turans_State demiş ki:
- hayırlı olsun millet geldiği gibi admin oluyor biz yermizde sayıyoruz
şundan eminim sen admin olsaydın amedliyi silerdin ancak biz silmiyoruz çünkü bunu yapsaydık hata yapmış olurduk ama rıfkı bunu yapmaz sana admin yada mod olamazsın demiyoruz ancak önce şu önyargından vazgeçmen gerekiyor ayrıca aylin ve aycanıda mod yapmadık mı onlardan sonra sınır koyuldu koylmadan önce isteseydiniz sizde istyediğiniz yerde mod olabilirdiniz. adminlik içinde mesaj sınırı yok o bize kalmış birşey adı üstünde adminlik sitede her türlü yetkin olacak. böyle giderse bizim adminliğimizde sorgulanacak lütfen arkadaşlar böyle iğneleyici konuşmayın burda kimseye haksızlık etmiyoruz eşitliği sağlamak için elimizden eleni yapıyoruz | |
|
Turans_State Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 67 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Gezmek,Eğlenmek Lakap : Ülkücü Ruh Hali : Kayıt tarihi : 08/08/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (15/100) Tecrübe: (2/100) Seviye: (2/100)
| Konu: Geri: Yeni Adminimiz C.tesi Ocak 03, 2009 11:31 am | |
| | |
|