çakıroğlu Admin
Mesaj Sayısı : 1370 Nerden : Bursa İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) ) Ruh Hali : Takımlar : REP : Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (100/100) Tecrübe: (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: Canınız Sıkılınca Ne Yaparsınız? Çarş. Ara. 31, 2008 1:20 pm | |
| evet arkadaşlar canınız sıkılınca neler yapıyorsunuz sizce cansıkıntınızı geçirmenin en etkili yöntemi ne ben genelde bilgisayar başına otururum google açar photoshop yazarım flash yazarsım cd hazırlama çizgifilm yapma vb. yazarım programlar indirir bir iki bakar kendi dosyama atarım günümün çoğu bilgisayarda geçer ama biryerden sonra sıkmaya başladı format attırmadan önce baktığımda 36 gb ı aşkın 16 bin dosyam vardı sonra bir formatla hepsi gitti şimdiyse yapacak birşeyim kalmadı bu dediklerimi yapınca hep aynı programlar karşıma çıkıyor ve zaten zamanında kullandığım için hiç ilgimi çekmiyor oturduğüumuz yerde hiç arkadaş yok evde tek boş boş oturuyorum siz böyle bir durumda neler yapardınız canınızın sıkıntısı geçsin diye. | |
|
WolkaN Admin
Mesaj Sayısı : 746 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Öğrenci Ruh Hali : Takımlar : REP : Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (100/100) Tecrübe: (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: Geri: Canınız Sıkılınca Ne Yaparsınız? Perş. Ocak 01, 2009 9:42 pm | |
| - çakıroğlu demiş ki:
- oturduğüumuz yerde hiç arkadaş yok evde tek boş boş oturuyorum siz böyle bir durumda neler yapardınız canınızın sıkıntısı geçsin diye.
Aynen burdada hiç arkadaş yok.bende canım sıkılınca hep bilgisayara oturur ya forumlarla ilgilenir yada hoi2,simcity4delx veya victoria oynarım | |
|
Turans_State Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 67 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Gezmek,Eğlenmek Lakap : Ülkücü Ruh Hali : Kayıt tarihi : 08/08/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (15/100) Tecrübe: (2/100) Seviye: (2/100)
| Konu: Geri: Canınız Sıkılınca Ne Yaparsınız? C.tesi Ocak 03, 2009 11:32 am | |
| canım sıkılınca kürt döverim | |
|