melal_61 Üye
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 36 Nerden : Trabzon İş/Hobiler : öğretmen Lakap : TSİra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 12/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (30/100) Tecrübe: (20/100) Seviye: (10/100)
| Konu: Artık Biz De Varız Cuma Tem. 18, 2008 6:31 pm | |
| Artık biz de varız Trabzonspor´un yıldızı Selçuk İnan, FANATİK´e konuştu: "Şampiyonlukta herkes kadar şansımız var. Kimse bizim gibi transfer yapmadı." 13.7.2008Süper Lig’in diğer devlerini de peşinden koşturmasına rağmen tercihini Trabzonspor’dan yana kullanan Selçuk İnan, FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. Bordo-Mavili takıma geldiği için bir an olsun pişmanlık duymadığını ve Ersun Yanal’ın kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan başarılı futbolcu, Karadeniz ekibinin bu sezonki şampiyonluk şansının da geçtiğimiz dönemlere oranla arttığını belirtti. “Rakiplerimiz de çalıştı, oyuncular aldı. Ama hiçbiri bizden daha iyi transferler yapmadı” iddiasında bulunan Selçuk İnan, “Şampiyonluk yarışında şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Bizim ekibimizde müthiş bir rekabet ortamı var. Sonuçta forma askıda durur, bizler de almaya çalışırız. Ben bu asılı duran formayı kapmak için çok çalışacağım. Bu durumun diğer arkadaşlar için de geçerli olduğunu biliyorum ve takımın hedeflerine olumlu yansıyacağından eminim” değerlendirmesini yaptı. Milli takım hayâli Selçuk İnan, en büyük hayallerinden birinin de A Milli Takım’ın formasını giymek olduğunu sözlerine ekledi. Bunu başarmak için önce Trabzonspor’un değişmez ismi olması gerektiğini hatırlatan Bordo-Mavililer’in yeni yıldızı şöyle devam etti: “Milli takım konusunda çok umutluyum. Trabzonspor bu tip hedefleri olan oyuncular için çok ideal bir kulüp. Çünkü Trabzon kenti futbolu çok seviyor, takımı itiyor. Bu nedenlerden dolayıdır ki Trabzonspor’dayım. Gerede’de mükemmel bir ortamda çalışıyoruz. Hepimiz şampiyonluk beklentisinin farkındayız. Ancak bu kesinlikle üzerimizde bir baskı oluşturmuyor. Tabii ki, şampiyonluk için çok çaba gerektiğini iyi biliyorum.” Kısa...Kısa...Yanal’dan taviz yokOldukça yüksek bir tempoda geçen yeni sezon hazırlıklarında teknik direktör Ersun Yanal, kesinlikle disiplinden taviz vermiyor. Zaman zaman ekibinin yorgun düştüğünü gözlemlese de sınırları zorlamaya çalışan deneyimli hoca, özellikle yeni yeni tanıdığı genç yeteneklerle daha yakından ilgilenmeye devam ediyor. Dünü çift antrenmanla tamamlayan Bordo-Mavililer’de rekabetin giderek tavan yaptığı dikkat çekiyor. | |
|
WolkaN Admin
Mesaj Sayısı : 746 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Öğrenci Ruh Hali : Takımlar : REP : Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (100/100) Tecrübe: (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: Geri: Artık Biz De Varız Ptsi Tem. 21, 2008 5:58 pm | |
| | |
|
cakir Üye
Kişi sayfası Başarı Puanı: (10/100) Tecrübe: (0/100) Seviye: (1/100)
| Konu: Geri: Artık Biz De Varız Paz Kas. 02, 2008 5:29 pm | |
| ŞAMPİYONLUK O KADAR KOLAY DEGİL... | |
|