GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYOR
Trabzonspor'un Yeni Transferi Gökhan Ünal, Uzun Zamandır Şampiyon Olamamış Trabzonspor'da Bu Sevinci Yaşamanın Zor Ama Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta Şampiyonluk Yaşamaktan Daha Güzel ve Anlamlı Olacağını Söyledi.
Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal, uzun zamandır şampiyon olamamış Trabzonspor'da bu sevinci yaşamanın zor ama Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamaktan daha güzel ve anlamlı olacağını söyledi. Trabzonspor, birçok büyük kulübün de peşinde olduğu transfer döneminin flaş ismi Gökhan Ünal'la 3+1 yıllık sözleşme imzalayarak taraftarına yeni sezon öncesi büyük umut verdi. Geçen sezon taraftarına yaşattığı hayal kırıklığını bu sezon tekrarlamak istemeyen Bordo-mavililer, yaptığı flaş transferlerle gelecek sezonda güçlü bir kadro ile mücadele ederek zirvede söz sahibi olmayı hedefliyor. Anadolu takımlarında isim yapmış oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, rakiplerine de şimdiden gözdağı vermeye başladı.
Trabzonspor Yönetimi son olarak Kayserispor'un gol kralı futbolcusu Gökhan Ünal'ı transfer ederek dikkatleri üzerine çekti. Golcü oyuncu Gökhan Ünal, Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu belirterek Bordo-mavili kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.
Kayserispor'da çok güzel şeyler yaşadığını ve bunları asla unutamayacağını dile getiren Gökhan Ünal, "Beni Gökhan Ünal yapan, bu yerlere getiren Kayserispor Kulübü'ne çok teşekkür ediyorum. Kayseri halkına da teşekkür ediyorum. Bana çok destek oldular. Son zamanlarda belki ufak tefek anlaşmazlıklar oldu ama bu kulüple ilgili bir şey değildi. Sadece birkaç kişiyle aramda olan bir anlaşmazlıktı. Ben Kayserispor'u ve Kayseri şehrinin insanını çok seviyorum. Oradan asla kopamam, onların gönlümdeki yerleri ayrıdır. Bu şekilde ayrılmak istemezdim ama kısmet böyleymiş. Yeni bir şehre ve yeni bir takıma geldim. İnşallah Kayseri'ye yaşattığımız sevinçlerin daha fazlasını Trabzon'a yaşatırız. Çünkü Trabzonspor'un ne istediğini biliyorum. İnşallah Trabzon halkına burada güzel şeyler yaşatacağız" dedi.
Kayserispor'a ödenen bonservis bedelinin miktarıyla ilgili haberlerden rahatsız olmadığını ifade eden Gökhan Ünal, "Ben para konusunda rahatsız olmuyorum. Çünkü bana verilen bir fiyat vardı. Kulüpler kendi aralarında anlaştı. Ben sadece sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ben yıldız değilim, görev adamıyım. Zaten takımda Yattara, Selçuk, Egemen ve Hüseyin abi gibi bir çok yıldız oyuncu var. Takımı yıldız götürmüyor, kadroda ne kadar oyuncu varsa onlar götürüyor" diye konuştu.
"TRABZONSPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞAYARAK EFSANELER ARASINA GİRMEK İSTİYORUM" Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göre uzun zamandır şampiyonluğa hasret Trabzonspor kulübünde bu duyguyu yaşamanın çok daha anlamlı ve güzel olacağını vurgulayan Gökhan Ünal, şöyle konuştu: "Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak Trabzon'a göre belki daha kolay. Ama Trabzon uzun bir süreden beri şampiyonluk yaşayamadı. Onun için Trabzon'da şampiyonluk yaşamak bence daha güzel olurdu. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamayı ve efsaneler arasında yer almayı çok istiyorum." Trabzonspor'un yeni oyunculardan kurulu bir takım olacağını ancak bunun bir sıkıntı oluşturmayacağını vurgulayan Gökhan, "Trabzonspor karma bir takım değil. Sonuçta 1 veya 1,5 aylık bir kamp dönemi geçireceğiz. Orada herkes kendini tanıtacak ve iyi bir arkadaşlık dönemi geçirirsek hiçbir engel kalmaz. Daha önce bunu Kayserispor'da çok iyi başarmıştık. Trabzon'da da bu arkadaşlığı en iyi şekilde oturtursak Trabzonspor'u da yukarılara taşırız" dedi. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirten golcü oyuncu, "Milli takıma çağrılmayınca kendime olan güvenimde bir sarsılma olmadı. Çünkü sakattım ve milli takıma çağrılmayacağımı biliyordum. Bu Fatih hocanın kararıdır. Ona asla 'Beni niye milli takıma çağırmadın' diye sitem edemem. Beni çağırsaydı gider topumu oynardım. Çağırmadı yine dışarıdan desteğimi sürdürürüm. Bu konuda asla polemiğe girmem. Sonuçta sakatlığım geçti. 2008'de olamamak beni çok üzdü ama şu ana bana onları desteklemek düşer" şeklinde konuştu.
[URL="http://www.haberler.com/gokhan-unal-trabzonspor-da-sampiyonluk-yasamak-haberi/"]
Kaynak[/URL]