Mesaj Sayısı : 1370 Nerden : Bursa İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) ) Ruh Hali : Takımlar : REP : Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (100/100) Tecrübe: (100/100) Seviye: (100/100)
Konu: İlköğretim 1-8. Sınıflar Videolu Eğitim CDleri Ptsi Tem. 28, 2008 2:55 pm
Çocuğunuz 1 sene boyunca okula gidiyor. Her gün 6 saat derse giriyor. Çoğu zaman da öğrendiklerini unutuyor. Ardından elinize bir cd geliyor. Bu cd’de çocuğunuzun 1 sene boyunca gördüklerinin tamamının özeti var.Çocuğunuz 1 saat TV de bu Cd yi seyrederek tüm seneyi tekrarlıyor.
İşte burada upload edilen eğitim CD’leri bu hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor.CD’lerin tamamı yeni müfredat ile uyumludur. Yapılandırmacı eğitim kuramına göre hazırlanmış ve çocuğunuzun sıkılmadan izleyeceği şekilde görsel materyallerle desteklenmiştir. Daha önceden sitede yayınlanan 1-5. sınıf CD leri programdan oluşuyordu ve bilgisayarı olmayan çocuklar pek yararlanamıyordu. Bu CD’leri evlerinde VCD oynatıcı olan herkes izleyebilir. CD’lerin orijinali VCD formatındaydı ve çok yer kaplıyordu. Ben tüm bunları MP4 formatına çevirdim ve bu şekilde upload ettim. Örneğin 3 GB lık 1. sınıf seti MP4 formatına çevirince 1 GB a düştü. Bu CD leri VCD çalarda seyretmek isteyenler Nero7 ya da Nero 8 kullanarak bunları vidyo cd menüsünden çok kısa bir sürede VCD formatına çevirebilirler ve net bir görüntü ile VCD çalarda izleyebilirler.