Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaasGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
saat ve takvim
En son konular
» Hızlı Okuma Cd'si Full
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyPaz Ara. 01, 2013 7:45 pm tarafından sled34

» Can Yücel / En Uzak Mesafe
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:29 am tarafından çakıroğlu

» Ömer HAYYAM / Niceleri Geldi
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:28 am tarafından çakıroğlu

» Cemal SÜREYA / Fotoğraf
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:27 am tarafından çakıroğlu

» Necip Fazıl KISAKÜREK
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Murathan Mungan / İzin
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Nazım Hikmet / Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:23 am tarafından çakıroğlu

» Küçük İskender
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:48 am tarafından çakıroğlu

» Özdemir ASAF / Ağlamak
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:26 am tarafından çakıroğlu

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 103 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ibobaba27

Kullanıcılarımız toplam 2981 mesaj attılar bunda 1198 konu
Kimler hatta?
Toplam 13 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 13 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Salı Ekim 15, 2024 10:55 am tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
çakıroğlu
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım I_vote_lcapAutocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım I_voting_barAutocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım I_vote_rcap 
WolkaN
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım I_vote_lcapAutocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım I_voting_barAutocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım I_vote_rcap 
Aylin
Ali_Fuat
BatıPaşa
Turans_State
@si_@yc@n
melal_61
Aslı
Ayşegül
Galeri
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım Empty

Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım

YazarMesaj
çakıroğlu
Admin
Admin
çakıroğlu

Erkek
İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) )
Ruh Hali : Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım 1157
Takımlar : Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım 1449
REP : Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım Reputationpossscv3

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım Img_left100/100Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım Empty_bar_bleue  (100/100)
Tecrübe:
Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım Img_left100/100Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım Empty_bar_bleue  (100/100)
Seviye:

Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım Empty
MesajKonu: Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım   Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım EmptyPtsi Tem. 28, 2008 4:24 pm

İçindeki Görsel Eğitim Dersleri

1 Autocad dersi başlangıç tüm standart menüleri öğrenme
2 Autocad dersi draw ve modify menüsü komutlarını öğrenme
3 Autocad dersi draw menüsü komutları 1
4 Autocad dersi draw menüsü komutları 2
5 Autocad dersi modify menüsü komutları
6 Autocad dersi çizim yöntemleri
7 Autocad dersi kısayol komutlarının anlatımı
8 Autocad dersi dimension menüsü ayarları
9 Autocad dersi layers menüsü komutları
10 Autocad dersi object snap ve zoom menülerinin komutlarını öğrenme
11 Autocad dersi text menüsü komutları
12 Autocad dersi solids menüsü komutları
13 Autocad dersi union,intersect,substract komutlarını öğrenme
14 Autocad dersi slice,section,interfree komutlarını öğrenme
15 Autocad dersi çizgiyi eşit parçaya bölme
16 Autocad dersi izometrik perspektif ayarları
17 Autocad dersi autocad deki çizimin resmini çekme
18 Autocad dersi ışık atama
19 Autocad dersi material atama ve render verme
20 Autocad dersi objenin arkasına fon olarak resim atama
21 Autocad dersi objenin yönünü değiştirme
22 Autocad dersi objeye resim atama
23 Autocad dersi spot light koyma
24 Autocad dersi plot ayarları
25 Autocad dersi kısaca püf 1
26 Autocad dersi Break Komutu
27 Autocad dersi çizgi tipleri kullanımı
28 Autocad dersi ölçülendirme
29 Autocad dersi ölçülendirme 2
30 Autocad dersi ölçülendirme 3
31 Autocad dersi çizim yöntemleri
32 Autocad dersi çizim yöntemleri 2
33 Autocad dersi çizim yöntemleri 3
34 Autocad dersi array komutu
35 Autocad dersi array komutu 2
36 Autocad dersi çember çizme yöntemleri

http://rapidshare.com/files/70208232/Autocad_Gorsel_Egitim_Dersleri_TR.part1.rar

http://rapidshare.com/files/70211125/Autocad_Gorsel_Egitim_Dersleri_TR.part2.rar
https://ayyildiz.0wn0.com

Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-