Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaasGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
saat ve takvim
En son konular
» Hızlı Okuma Cd'si Full
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyPaz Ara. 01, 2013 7:45 pm tarafından sled34

» Can Yücel / En Uzak Mesafe
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:29 am tarafından çakıroğlu

» Ömer HAYYAM / Niceleri Geldi
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:28 am tarafından çakıroğlu

» Cemal SÜREYA / Fotoğraf
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:27 am tarafından çakıroğlu

» Necip Fazıl KISAKÜREK
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Murathan Mungan / İzin
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Nazım Hikmet / Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:23 am tarafından çakıroğlu

» Küçük İskender
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:48 am tarafından çakıroğlu

» Özdemir ASAF / Ağlamak
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:26 am tarafından çakıroğlu

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 103 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ibobaba27

Kullanıcılarımız toplam 2981 mesaj attılar bunda 1198 konu
Kimler hatta?
Toplam 124 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 124 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Salı Ekim 15, 2024 10:55 am tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
çakıroğlu
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM I_vote_lcapSANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM I_voting_barSANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM I_vote_rcap 
WolkaN
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM I_vote_lcapSANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM I_voting_barSANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM I_vote_rcap 
Aylin
Ali_Fuat
BatıPaşa
Turans_State
@si_@yc@n
melal_61
Aslı
Ayşegül
Galeri
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM Empty

SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM

YazarMesaj
WolkaN
Admin
Admin
WolkaN

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci
Ruh Hali : SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM 1116
Takımlar : SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM 1449
REP : SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM Reputationpossscv3

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM Img_left100/100SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM Empty_bar_bleue  (100/100)
Tecrübe:
SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM Img_left100/100SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM Empty_bar_bleue  (100/100)
Seviye:

SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM Empty
MesajKonu: SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM   SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM EmptyPaz Ağus. 03, 2008 4:22 pm

Galatasaray'ın İtalyan kalecisi Morgan De Sanctis, transferde sarı-kırmızılı kulübü tercih etmesinin sebebini, “Her zaman büyük takımların bünyesinde olmayı tercih etmişimdir” diyerek açıkladı.

Galatasaray'ın Almanya kampında sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesi ve Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan yeni transfer İtalyan kaleci, Galatasaray'da edindiği ilk izlenimden çok memnun olduğunu, elinden geleni yaparak iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediğini ve Galatasaray'ın başarılarının bir parçası olmayı istediğini söyledi.

İspanya'nın Sevilla kulübünden bir yıllığına kiralanan De Sanctis, Galatasaray'da olmasının nedenini şu sözlerle açıkladı:

“Ben her zaman büyük takımların bünyesinde olmayı tercih etmişimdir. Udinese ve Sevilla'dan sonra Galatasaray'da olmamın nedeni de bu. Galatasaray yalnızca Türkiye'nin en iyi takımı değil, Avrupa çapında UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğu elde etmiş, bunun dışında da Avrupa kupalarında hep ileri dereceleri elde etmiş bir ekip. Avrupa'nın güçlü takımlarından bir tanesi. Dolaysıyla Galatasaray'ı tercih ettim. Galatasaray'ın büyük hedefleri olduğunu biliyordum. Ben bu hedeflere hizmet etmek istiyorum. Tüm arkadaşlarımızla birlikte aynı gayreti göstereceğiz.”

Geçtiğimiz sezon Sevilla'da diğer kalecinin çok formda olmasından dolayı forma şansı bulamadığı bir sezon geçirdiği belirten Morgan De Sanctis, Udinese'de yaşadığı yıllara dönmek istediği söyledi.

“GIUNTİ'DEN BİLGİ ALDIM”

Türkiye'ye gelmeden önce Süper Lig'de forma giymiş Beşiktaş'ın eski futbolcusu Giunti ile konuştuğunu ifade eden De Sanctis, şunları kaydetti:

“Giunti, Türkiye'de hiç uyum sorunu yaşamayacağımı söyledi. İstanbul'un, futbolu çok seven, deyim yerindeyse futboldan beslenen bir şehir olduğunu söyledi. O Beşiktaş için oynamış. Ben Galatasaray'a hizmet edeceğim. Giunti'nin bana anlattıklarından çok faydalanabileceğimi düşünüyorum. Benim iyi izlenimler edinmeme yardımcı oldu, ayrıca İstanbul'un büyük ve güzel bir şehir olduğunu söyledi.”

“TÜRKİYE LİGİ KOLAY DEĞİL”

Turkcell Süper Lig'de ciddi bir rekabetin var olduğunu da vurgulan İtalyan kaleci, şöyle devam etti:

“Ben Türk Ligi'nden maçları sık sık seyredemedim. Çünkü İspanya ve İtalya'da bu maçlar yayınlanmıyor. Fakat 10 kadar Türk takımının adını rahatlıkla sayabilirim. Öyle tahin ediyorum ki, Türkiye Ligi dışardan göründüğü kadar kolay bir lig değil. Burada üst seviyede bir rekabet olduğunu biliyorum. Bunun bu sezon daha da güçlü yaşanacağına eminim. Dışardan zannedildiği gibi kolay ve basit bir lig değil Türkiye Ligi. Milli takımdaki oyuncuların seviyesi bunu zaten bize söylüyor.”

De Sanctis, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde eşleştikleri Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla ilgili olarak da, “Karşımızda bize rakip olabilecek 16 rakip arasında Steaua Bükreş en komplike ve zorlu rakiplerden biri. Bu turun bizim için çok kolay geçeceğini düşünmüyorum” dedi.

“ARTIK SIRA OYUNCULARDA”

Galatasaray'ın çok kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu ifade eden De Sanctis, sarı-kırmızılı takımın en büyük özelliğinin takımın uzun zamandır içinde bulunan ve birlikte oynamaya alışan Türk oyuncuların zor zamanlarda bir araya gelip takım ruhunu ortaya çıkarabilmeleri olduğunu söyledi.

De Sanctis, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Galatasaray'ın transfer dönemindeki başarısı gerçekten de etkileyici. İsimlere bakıldığı zaman büyük işler yapıldığını görüyoruz. Artık sıra oyuncularda. Biz oyuncuların bu yapılmış transferlerin gerçekten yararlı bir çalışma olduğunu göstermek için başarıyı sahaya yansıtması gerekiyor.”

KALEDEKİ REKABET VE TARAFTARDAN İSTEĞİ

Takım arkadaşları Orkun ve Aykut ile kalede bir rekabet içine gireceğini belirten Morgan De Sanctis, “Bir takım için savunmanın önemi göz ardı edilemez. Ben bunun bilincinde olarak katıldığım takım içinde meslektaşlarıma da sonsuz derecede saygı göstererek ve onlarla birlikte Galatasaray'ı başarıya ulaştırmaya çalışacağım” dedi.

Galatasaray'ın çok tutkulu bir taraftarı olduğunu bildiğini söyleyen İtalyan kaleci, sözlerini şöyle noktaladı:

“Türkiye'de futbolun çok tutkulu bir seyircisi olduğundan hep bahsetmişlerdi. Taraftardan bir tek ricam olacak. Biz takım olarak hep zaferler yaşamak ve galip gelmek için mücadele ediyoruz. Fakat dünyada hiçbir takım yok ki, bütün sezon boyunca galip gelsin ya da hiç zor anlar yaşamadan geçirsin. Taraftarımızın bilmesi gerekir ki, bizim onlara en çok ihtiyaç duyduğumuz anlar, aslında bizim o zor anlar dediğimiz zamanlardır. Dolayısıyla bizi hep desteklemeye devam etsinler. Biz de onların bu desteğini hissederek bütün sezonu kendilerine layık bir şekilde başarıyla tamamlamaya gayret edelim.”
http://ayildiz.forumr.net

SANCTİS: HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMLAR SEÇTİM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-