Biz tatile Bayındırlık kampına gitmiştik.Bu kamp siteler arası tam bir geçiş noktası.Yani insanlar kısa yoldan hep bu kampı kullanırlar.Yasak olmasına rağmen.Her neyse.Biz kampta kuzenlerim ve aileleri ve benim ailelerim ile kalıyorduk.Ben yanımda bir kuzenimle birlikte diğer 2 kuzenimi çağırmak için kampın restorantından barakalarına(oda) doğru "Aycan Sinem" diye bağırdım tam o sırada 5-6 kişi olarak bi kız arkadaş grubu yine kamptan diğer sitelere geçiyordu.Kızlar bizim yanımıza gelip "si<z neden bize aysun sanem diye bağırınız" diye sordu.Bende "biz aycan ve sinem diye bağırdık" dedim.onlarda "tabi tabi mutlaka öyledir dediler.aramızda kavga çıktı tartışmaya başladılar bizde restorant görevlisine seslenip "bunları dışarı atarmısınız "dedik ve görevli doğru olanı yaptı ve kızları dışarı attı.Bizde kampın olduğu sokakta arasıra geceleri dolaşmaya çıkardık.Çıktığımızda onlarlada karşılaşıyorduk bize durmadan laf atarlar bu tam 4 senedir böyle devam ediyor o kızlar içimizden herhangi birini hiç bi zaman unutmadılar ve her gördüklerinde laf atıyorlar.