Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaasGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
saat ve takvim
En son konular
» Hızlı Okuma Cd'si Full
Balık Maceralarım :) EmptyPaz Ara. 01, 2013 7:45 pm tarafından sled34

» Can Yücel / En Uzak Mesafe
Balık Maceralarım :) EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:29 am tarafından çakıroğlu

» Ömer HAYYAM / Niceleri Geldi
Balık Maceralarım :) EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:28 am tarafından çakıroğlu

» Cemal SÜREYA / Fotoğraf
Balık Maceralarım :) EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:27 am tarafından çakıroğlu

» Necip Fazıl KISAKÜREK
Balık Maceralarım :) EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Murathan Mungan / İzin
Balık Maceralarım :) EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Nazım Hikmet / Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin
Balık Maceralarım :) EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:23 am tarafından çakıroğlu

» Küçük İskender
Balık Maceralarım :) EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:48 am tarafından çakıroğlu

» Özdemir ASAF / Ağlamak
Balık Maceralarım :) EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:26 am tarafından çakıroğlu

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 103 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ibobaba27

Kullanıcılarımız toplam 2981 mesaj attılar bunda 1198 konu
Kimler hatta?
Toplam 95 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 95 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Salı Ekim 15, 2024 10:55 am tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
çakıroğlu
Balık Maceralarım :) I_vote_lcapBalık Maceralarım :) I_voting_barBalık Maceralarım :) I_vote_rcap 
WolkaN
Balık Maceralarım :) I_vote_lcapBalık Maceralarım :) I_voting_barBalık Maceralarım :) I_vote_rcap 
Aylin
Ali_Fuat
BatıPaşa
Turans_State
@si_@yc@n
melal_61
Aslı
Ayşegül
Galeri
Balık Maceralarım :) Empty

Balık Maceralarım :)

2 posters
YazarMesaj
çakıroğlu
Admin
Admin
çakıroğlu

Erkek
İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) )
Ruh Hali : Balık Maceralarım :) 1157
Takımlar : Balık Maceralarım :) 1449
REP : Balık Maceralarım :) Reputationpossscv3

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Balık Maceralarım :) Img_left100/100Balık Maceralarım :) Empty_bar_bleue  (100/100)
Tecrübe:
Balık Maceralarım :) Img_left100/100Balık Maceralarım :) Empty_bar_bleue  (100/100)
Seviye:

MesajKonu: Balık Maceralarım :)   Balık Maceralarım :) EmptyÇarş. Ağus. 06, 2008 5:33 pm

hayatımda sayılı defa balığa gittim hepside buraya anı olarak yazabileceğim nitelikte Smile hepsini atacağım ilk balığa geçen yaz bayburtta yaylaya gittiğim bir gün gittim yaylada namazgahta (çimenlik biryer) oturuyorum yanıma bir arkadaş geldi balık muhabbeti açıldı bizim yaylada bir imam var imamda hergün bir eve gider orda öğle ve akşam yemeğini yer o günde bize gelecekti konuşmadan sonra imamın yanına gittik hocam balık sever misiniz akşam yemekte balık var dedim Smile buarada bunu dediğimde saat 12 yi geçiyordu ve akşam yemeği saat 5 deydi biz 2 olta aldık koyulduk yola dağdan aşağıya doğru iniyoruz ben dağdan aşağı koşuyorum Smile kaydım ve bikaç kez yuvarlanıp dereye düştüm kayaya çarptım dere buz gibi hem dondum hem sırılsıklam oldum sonra bide dereden çıkınca çamura battım tam oldu neyse ensonunda balık tutacağımız yere geldik ve oltaları hazırladık birde balık gördük sorsanız onu yakalayacağız sırayla oltaları atıyoruz balık oltadaki yeleri yiyiyor ama bir türlü takılmıyor zaten bir müddet sonra yanımıza biri geldi aklı sıra bizi kovacak belindeki silahı büyük bir marifetmiş gibi gösteriyor bende inadına aldım oltayı dereye attım sonra yanımıza geldi artist bize balık tutmak yasak diyor nedenini sordum jandarma yasaklamış ancak gerçek farklı ozaman balıkların üreme dönemi oyüzden bize izin vermiyor üredikten sonra onlar tutacaklar neyse bu gitti başkası geldi derken zaten bişide tutamadık koyulduk yola iniş kolayd ama çıkış çok zor bayır yukarı Smile ilerlerkende yoldaa bir araba kalmış nedenide 2 metre uzunluğunda bir okadar genişliğinde ve 1-1.5 metre derinliğinde birçukur var araba nasıl geçsin bizde insanlık ya yardım edelim dedik çukurun yanı kereste kaynıyor bizde tuttuk bunları kuşurayerleştirip sağlam bir yol oluşturduk tekerleklerin geçecek yerlerini yapabildik tek yoksa sabaha kadar sürerdi zaten bunu yapınca saat 9 u geçiyordu ki biz saat 5 de sofraya oturmuş olcaktık bizim yayladada telefon çekmiyor e kurt ayıda var doğal olarak yayla ayaklandı dedelerimiz elinde silah ve fener ömer hasan feymi diye bağırarak bizi arıyorlar Smile ensonunda giitk eve sonrasıda hasta olmuşum Smile
https://ayyildiz.0wn0.com
çakıroğlu
Admin
Admin
çakıroğlu

Erkek

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Tecrübe:
Seviye:

MesajKonu: Geri: Balık Maceralarım :)   Balık Maceralarım :) EmptyÇarş. Ağus. 06, 2008 9:17 pm

devamı 2. balığa çıkışım
2. kez balığa gölde çıktım
geçen yaz birkaç haftalığına göle gittim bugünlerden birinde bir çalışanla beraber kayığa binip açıldık sonra abiye telefon geldi bana "beni kıyıya bırak sen devamet " dedi bende dediği gibi onu kıyıya bıraktım ve tekrar açıldım attım oltayı bir balık denk geldi çektim çektim tam kayığa alcam balık epey direndi ce ağzı yırtıldı balık düştü yakalayamadım 2. ve 3. takılan balıkları hemen kayığa aldım neyse güneşte vardı dedim kıyıya çıkayım gölge çökünce devam ederim kayığı kıyıya çektim ve barakaya gittim ogünde mangal yapcaklarmış bana atla kayığa karşı koya git ordan odun topla gel dediler bende kayığın yanına gitmeye koyuldum ancak kayık yerinde yoktu meğer kayığı sağlambağlamamışım fazlada dikkat etmemiştim kısaca ben biryandan koşarken bir yandanda üstümü çıkarıyordum sonra göle dirdim ve yüzmeye başladım aslında su üstünde dururum ama pek yüzemem ancak istiyosan yüzme Smile kayığı kıyıya getirdim ve bir çocuğu aldım sonra hafif rüzgar çıktığı için ben nekadar kürek çeksemde dalga yüzünden zor gidiyoruz ensonunda vardık vardığımız gibi tel caldı ve geri dönün biz topladık dediler bizde o sinirle geri döndük yani kısaca saaler boşa geçmiş oldu Smile
WolkaN
Admin
Admin
WolkaN

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci
Ruh Hali : Balık Maceralarım :) 1116

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Tecrübe:
Seviye:

MesajKonu: Geri: Balık Maceralarım :)   Balık Maceralarım :) EmptyPerş. Ağus. 07, 2008 2:03 pm

Paylaşımın için saol gerçekten çok ilginç ve kayığı öyle ortada bırakman biraz garip olmuş
http://ayildiz.forumr.net
çakıroğlu
Admin
Admin
çakıroğlu

Erkek

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Tecrübe:
Seviye:

MesajKonu: Geri: Balık Maceralarım :)   Balık Maceralarım :) EmptyCuma Ağus. 08, 2008 7:20 pm

kayığı ortada bırakmadım normalde kayığı kıyıya sert çekince bir bölmü kıyıda kaldığından gitmiyordu ipide bi taşın altına koyuyorlardı büyük küçük önemsiz
bende çektim ama sağlam çekmemişim ipide bir taşa bağlamadım dolayısıyla dalga çıkınca kayıkta gitti Smile

Balık Maceralarım :)
1 sayfadaki 1 sayfası