Pardon.. Bir dakikanı alabilir miyim aşk? Biraz soru sorup susucam Sen öyle yaparmışsın hep kanatırmışsın yarınları Ben insanlara mı sana mı inanıcam?
Sen varken insanın yanında Melekler tutunurmuş edilen dualara Şiirler sarılırmış yastığa yorgana Ay periye dönermiş bir kelebeğin kanadında Bir rüya olur girermişsin uykuya Sen çok mu güçlüsün aşk?
Seni yaşadımı insan titrermiş Korkar olurmuş çocuk gibi yalnızlıktan Hep bir resim çizermiş kalbin duvarına Böyle sancılar girer kıvranır ama hiçbirşey diyemezmiş Sonra kururmuş gözleri pınar olup akmaktan.. Senin adın ne aşk?
Sen varsan.. İki kişi yaşarmış insan Hep iki kişilik düşünür İki kişilik uyur İki kişilik geçermiş yürek köprüsünden Yine iki kişilik büyür İki kişilik ölürmüş Sahi sen kaç kişisin aşk?
Bazısı günah olurmuşsun Yakarmışsın geceleri Sallandırıp umutları Sokağa atarmışsın insanları Kimide vururmuşsun kalbinden Nefes alamaz tanımaz olurmuş insan dünyayı Kendini sonsuzluğa bırakıp yakarmış yarınları Yoksa sen katil misin aşk?
Sinema perdesi gibiymişsin Her rolü oynarmışsın Senle güler senle ağlarmış herkes Hiç boş kalmazmış sandalyelerin Mutlaka birinin yüreğini oturturmuşsun kendi seyrini Kimi güler kimi hıçkırırmışsın Bende gelsem Filmin adı ne aşk?
Sabahları sevmez Geceleri ağlatır Yıldızlar kaydırırmışsın Yürekler kanatır Gözlerde yağmur olurmuşsun Siyahı örtermişsin güneşe Sen gece misin aşk?
Bazıları gidermişsin sessizce Yada içli içli hıçkırıklarla Bükerek boyunları yetim bırakırmışsın insanı Hiç beklenmedik zaman gelir Alır götürürmüşsün hayelleri Bende geleyim senle Senin evin neresi aşk?
Bir şiirin üstünde tual olurmuşsun Kelebek kanadına,gökkuşağına bularmışsın kendini Çeşit çeşit çiçek olur Her anlamda çıkarmışsın yüreğe En usta ressam adını boyayamazmış Senin rengin ne aşk?
Saatlerdir soruyorum Suskunsun deniz gibi Bir taşıp bir duruluyorsun Seyrediyorsun hep deli gibi.. Madem hep konuşmaz Ummadık anda çıkar Umulmadık zaman kaçar İnsanlardan ürkersin Sıkıldım anlatılıpta bilinmemenden Ne olur konuş.. Sen nesin,kimsin aşk?..