Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaasGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
saat ve takvim
En son konular
» Hızlı Okuma Cd'si Full
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyPaz Ara. 01, 2013 7:45 pm tarafından sled34

» Can Yücel / En Uzak Mesafe
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:29 am tarafından çakıroğlu

» Ömer HAYYAM / Niceleri Geldi
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:28 am tarafından çakıroğlu

» Cemal SÜREYA / Fotoğraf
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:27 am tarafından çakıroğlu

» Necip Fazıl KISAKÜREK
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Murathan Mungan / İzin
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Nazım Hikmet / Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:23 am tarafından çakıroğlu

» Küçük İskender
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:48 am tarafından çakıroğlu

» Özdemir ASAF / Ağlamak
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:26 am tarafından çakıroğlu

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 103 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ibobaba27

Kullanıcılarımız toplam 2981 mesaj attılar bunda 1198 konu
Kimler hatta?
Toplam 108 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 108 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Salı Ekim 15, 2024 10:55 am tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
çakıroğlu
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR I_vote_lcapAVRUPA YAKASI SALLANIYOR I_voting_barAVRUPA YAKASI SALLANIYOR I_vote_rcap 
WolkaN
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR I_vote_lcapAVRUPA YAKASI SALLANIYOR I_voting_barAVRUPA YAKASI SALLANIYOR I_vote_rcap 
Aylin
Ali_Fuat
BatıPaşa
Turans_State
@si_@yc@n
melal_61
Aslı
Ayşegül
Galeri
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Empty

AVRUPA YAKASI SALLANIYOR

2 posters
YazarMesaj
WolkaN
Admin
Admin
WolkaN

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci
Ruh Hali : AVRUPA YAKASI SALLANIYOR 1116
Takımlar : AVRUPA YAKASI SALLANIYOR 1449
REP : AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Reputationpossscv3

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Img_left100/100AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Empty_bar_bleue  (100/100)
Tecrübe:
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Img_left100/100AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Empty_bar_bleue  (100/100)
Seviye:

MesajKonu: AVRUPA YAKASI SALLANIYOR   AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptySalı Eyl. 02, 2008 1:42 pm

AVRUPA YAKASI"NDA İFOT'U CANLANDIRAN HÜMEYRA ALACAĞI ZAMMI ÖĞRENMEK İÇİN YAPIMCILARLA GÖRÜŞMEYE GİTTİĞİNDE "BU SEZON DİZİNİN KADROSUNDA YOKSUNUZ" CEVABINI ALDI

"AVRUPA Yakası" bu sezon daha başlamadan en çok konuşulan dizi oldu. Önce, Hümeyra ile atıştığı için diziden ayrılan Ata Demirer'in döneceği öğrenildi. Ardından Hümeyra'nın kendi isteğiyle diziden ayrıldığı haberleri gündeme geldi. Ancak Hümeyra'nın ayrılmadığı, Ata Demirer'in diziye geri gelmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldığı ortaya çıktı. Bu sezon alacağı zammı konuşmak için yapımcılarla görüşmek isteyen Hümeyra, beklemediği bir cevap aldı. Usta oyuncuya "Bu sezon dizinin kadrosunda yoksunuz" denildi.

İlk tepki Çevik'ten geldi

HÜMEYRA, bir hafta önce Ata Demirer'le anlaşıldığını, kendisinin de bu nedenle diziden çıkarıldığını duyunca şoke oldu. Çünkü iddialara göre Hümeyra, birikiminin büyük kısmını oğlu Sadık Bigat'ın İkitelli'de açtığı restorana yatırmıştı. Bu sezon diziden alacağı parayla rahat yaşamanın planlarını yapıyordu. Ata Demirer için Hümeyra'nın kadrodan çıkarılmasına en büyük tepkiyi Tolga Çevik gösterdi. Usta oyuncuya yapılanı etik bulmayan Çevik, "Hani biz bir aileydik" deyip dizinin kadrosundan ayrılmaya karar verdi.

'Onları Allah'a havale ettim'

İDDİALARIN doğru olup olmadığını öğrenmek için aradığımız Hümeyra, "Bu konuyla ilgili ne eğri ne doğru hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Gerek yok, sadece onları Allah'a havale ediyorum. Hani futbolcuların bir lafı var ya, 'Önümüzdeki maçlara bakıyoruz' diye... Ben de önümdeki maçlara bakıyorum. Benim için 'Avrupa Yakası'nda olmamak hayırlı oldu. Üzülmüyorum, çünkü yeni bir reklam filmi çekiyorum, yeni bir diziye başlıyorum. Bu sefer çok doğru düzgün bir yapımcıyla çalışıyorum" dedi. milliyet
http://ayildiz.forumr.net
Turans_State
Aktif Üye
Aktif Üye
Turans_State

Erkek
İş/Hobiler : Gezmek,Eğlenmek
Lakap : Ülkücü
Ruh Hali : AVRUPA YAKASI SALLANIYOR 1166

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Img_left15/100AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Empty_bar_bleue  (15/100)
Tecrübe:
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Img_left2/100AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Empty_bar_bleue  (2/100)
Seviye:
AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Img_left2/100AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Empty_bar_bleue  (2/100)

MesajKonu: Geri: AVRUPA YAKASI SALLANIYOR   AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyC.tesi Eyl. 06, 2008 3:52 pm

bu kodının diziden çıkması bence kötü oldu
WolkaN
Admin
Admin
WolkaN

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci
Ruh Hali : AVRUPA YAKASI SALLANIYOR 1116
Takımlar : AVRUPA YAKASI SALLANIYOR 1449
REP : AVRUPA YAKASI SALLANIYOR Reputationpossscv3

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Tecrübe:
Seviye:

MesajKonu: Geri: AVRUPA YAKASI SALLANIYOR   AVRUPA YAKASI SALLANIYOR EmptyC.tesi Eyl. 06, 2008 4:08 pm

bencede
http://ayildiz.forumr.net

AVRUPA YAKASI SALLANIYOR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Avrupa Yakasi Gaffur siparis aliyor