Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaasGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
saat ve takvim
En son konular
» Hızlı Okuma Cd'si Full
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyPaz Ara. 01, 2013 7:45 pm tarafından sled34

» Can Yücel / En Uzak Mesafe
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:29 am tarafından çakıroğlu

» Ömer HAYYAM / Niceleri Geldi
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:28 am tarafından çakıroğlu

» Cemal SÜREYA / Fotoğraf
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:27 am tarafından çakıroğlu

» Necip Fazıl KISAKÜREK
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Murathan Mungan / İzin
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Nazım Hikmet / Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:23 am tarafından çakıroğlu

» Küçük İskender
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:48 am tarafından çakıroğlu

» Özdemir ASAF / Ağlamak
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:26 am tarafından çakıroğlu

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 103 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ibobaba27

Kullanıcılarımız toplam 2981 mesaj attılar bunda 1198 konu
Kimler hatta?
Toplam 30 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 30 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Salı Ekim 15, 2024 10:55 am tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
çakıroğlu
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi I_vote_lcapabdullah öcalan ders kitaplarına girdi I_voting_barabdullah öcalan ders kitaplarına girdi I_vote_rcap 
WolkaN
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi I_vote_lcapabdullah öcalan ders kitaplarına girdi I_voting_barabdullah öcalan ders kitaplarına girdi I_vote_rcap 
Aylin
Ali_Fuat
BatıPaşa
Turans_State
@si_@yc@n
melal_61
Aslı
Ayşegül
Galeri
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi Empty

abdullah öcalan ders kitaplarına girdi

YazarMesaj
çakıroğlu
Admin
Admin
çakıroğlu

Erkek
İş/Hobiler : öğrenci (tek hobi ticaret :) )
Ruh Hali : abdullah öcalan ders kitaplarına girdi 1157
Takımlar : abdullah öcalan ders kitaplarına girdi 1449
REP : abdullah öcalan ders kitaplarına girdi Reputationpossscv3

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi Img_left100/100abdullah öcalan ders kitaplarına girdi Empty_bar_bleue  (100/100)
Tecrübe:
abdullah öcalan ders kitaplarına girdi Img_left100/100abdullah öcalan ders kitaplarına girdi Empty_bar_bleue  (100/100)
Seviye:

abdullah öcalan ders kitaplarına girdi Empty
MesajKonu: abdullah öcalan ders kitaplarına girdi   abdullah öcalan ders kitaplarına girdi EmptyÇarş. Eyl. 10, 2008 4:34 pm

Bebek katili Öcalan artık MEB ders kitaplarında konu oldu....

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının ders kitaplarında yer almasının Türk milletinin onurunu zedeleyen bir durum olduğunu söyleyerek, “Dünyaya bile PKK terörünü yeni yeni kabul ettiriyoruz. İşte böyle bir ortamda terörist başının olumlu ya da olumsuz ders kitabında yer alması PKK konusunda geri adım attığımızın göstergesi olacaktır. Buna asla göz yumulamaz" dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yaptığı yazılı açıklamada, ilköğretim müfredatlarının yenilenmesi projesi kapsamında değiştirilen 8. sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük kitabında “bebek katili", “terörist başı" Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının anlatılmasının eğitim camiasını şoke ettiğini kaydetti. Koncuk, “Türkiye’de büyük katliamların sorumlusu olan, gözünü kırpmadan kundaktaki bebekleri öldüren, terör belasını başımıza saran bir teröristin adının nasıl olursa olsun, ne şekilde anlatılırsa anlatılsın ders kitabında geçmesi Türk milletinin onurunu zedelemiştir. 8. sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük kitabında, terörist başının adı ‘1990’lı yılların en önemli olaylardan biri de Suriye’de saklanan bölücü örgüt başının 1999’da Kenya’da yakalanarak Türkiye’ye getirilmesidir’ şeklinde yer almıştır. Bu ifade bile terör örgütünün propagandasının yapılmasına vesile olacaktır" dedi.

“MEB NASIL BÖYLE BİR HATAYA DÜŞTÜ?"

Türkiye’nin terörden dolayı büyük acılar yaşadığını anlatan Koncuk, bugün hala şehitlerin ve masum vatandaşların ardından gözyaşı döküldüğünü ifade ederek, “Dünyaya bile PKK terörünü yeni yeni kabul ettiriyoruz. İşte böyle bir ortamda terörist başının olumlu ya da olumsuz ders kitabında yer alması PKK konusunda geri adım attığımızın göstergesi olacaktır. Buna asla göz yumulamaz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın böyle bir hataya nasıl düştüğünü anlayabilmek mümkün değildirö açıklamasında bulundu. Koncuk, MEB tarafından hazırlanan ders kitabında, bir teröristin yakalanışının ilköğretim çağındaki çocuklara anlatmasını “büyük bir skandal" olarak değerlendirdi.

“TARİH BU HATAYI AFFETMEYECEKTİR"

Koncuk, Öcalan’ın ders kitaplarına girmesine nasıl karar verildiğini sorarken, “Bu topraklarda 1 milyon Ermeni, 30 bin Kürt öldürüldü" diyen Orhan Pamuk’un da ders kitaplarında yer aldığına işaret ederek, “Bu hükümetin Ermeni politikasında havlu attığını göstermektedir. Peki şimdi hükümet terörist başının yakalanışını ders kitabına alarak, PKK konusunda da mı havlu atmaktadır?" sorularını sordu.

Koncuk, tarih kitaplarında Öcalan’ın isminin yer almasının Atatürk’e, şehitlere ve Türk milletine büyük bir saygısızlık olduğunu belirterek, “Milli Eğitim Bakanlığı derhal yaptığı hatadan dönmeli ve terörist başıyla ilgili ifadeyi ders kitabından çıkarmalıdır. Aksi taktirde tarih böyle bir hatayı affetmeyecektir" dedi.
https://ayyildiz.0wn0.com

abdullah öcalan ders kitaplarına girdi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-