Ali_Fuat Tecrübeli Üye
Kişi sayfası Başarı Puanı: (50/100) Tecrübe: (29/100) Seviye: (62/100)
| Konu: DOĞUBAYAZITLILAR, SOKAK SİNEMASINDA EĞLENİYOR Perş. Eyl. 25, 2008 5:36 pm | |
| ğrı'nın Doğubayazıt Belediyesi, Ramazan boyunca sokak sinemasıyla vatandaşlara çeşitli gösteriler sundu.
Doğubayazıt Belediyesi, Ramazan münasebetiyle haftada üç gün boyunca sokakta kurdurduğu dev sinema perdesiyle Doğubayazıtlılar'a doyumsuz anlar yaşattı. Belediye Başkan Vekili Ali Söğüt, "Bölgede eksikliği hissedilen bir sosyal etkinlik oluşturmak için telif haklarını aldığımız çeşitli filmleri haftada en az 3 gün sokak sineması kurarak gösteriyoruz. Bu filmlerin akabinde bölgedeki yerel sanatçılara gece düzenleyerek Ramazan'ı mutlu bir şekilde uğurlayacağız." dedi.
Ahmet Ayrıklar isimli vatandaş, belediyenin bu etkinliklerinin çok güzel belirterek, "Ben şehir dışından geldim. Bu etkinlikleri görünce 1 hafta daha burada kalma kararı aldım." diye konuştu.
Vedat Teymuralp da, sokak sinemasının iyi düşünüldüğünü vurgulayarak, "İftardan sonra çarşıya çıkıp hem çayımızı içiyoruz hem de film izleme zevkine varıyoruz. Bölgemizde sinema yok ve belediyenin bu başarılı çalışmasından dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. (CİHAN) | |
|