Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Ayyıldız Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaasGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
saat ve takvim
En son konular
» Hızlı Okuma Cd'si Full
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyPaz Ara. 01, 2013 7:45 pm tarafından sled34

» Can Yücel / En Uzak Mesafe
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:29 am tarafından çakıroğlu

» Ömer HAYYAM / Niceleri Geldi
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:28 am tarafından çakıroğlu

» Cemal SÜREYA / Fotoğraf
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:27 am tarafından çakıroğlu

» Necip Fazıl KISAKÜREK
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Murathan Mungan / İzin
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:25 am tarafından çakıroğlu

» Nazım Hikmet / Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyCuma Ekim 08, 2010 5:23 am tarafından çakıroğlu

» Küçük İskender
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:48 am tarafından çakıroğlu

» Özdemir ASAF / Ağlamak
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:26 am tarafından çakıroğlu

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 103 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ibobaba27

Kullanıcılarımız toplam 2981 mesaj attılar bunda 1198 konu
Kimler hatta?
Toplam 36 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 36 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Salı Ekim 15, 2024 10:55 am tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
çakıroğlu
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf I_vote_lcapHülya Avşar'dan ilginç itiraf I_voting_barHülya Avşar'dan ilginç itiraf I_vote_rcap 
WolkaN
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf I_vote_lcapHülya Avşar'dan ilginç itiraf I_voting_barHülya Avşar'dan ilginç itiraf I_vote_rcap 
Aylin
Ali_Fuat
BatıPaşa
Turans_State
@si_@yc@n
melal_61
Aslı
Ayşegül
Galeri
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf Empty

Hülya Avşar'dan ilginç itiraf

YazarMesaj
WolkaN
Admin
Admin
WolkaN

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci
Ruh Hali : Hülya Avşar'dan ilginç itiraf 1116
Takımlar : Hülya Avşar'dan ilginç itiraf 1449
REP : Hülya Avşar'dan ilginç itiraf Reputationpossscv3

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf Img_left100/100Hülya Avşar'dan ilginç itiraf Empty_bar_bleue  (100/100)
Tecrübe:
Hülya Avşar'dan ilginç itiraf Img_left100/100Hülya Avşar'dan ilginç itiraf Empty_bar_bleue  (100/100)
Seviye:

Hülya Avşar'dan ilginç itiraf Empty
MesajKonu: Hülya Avşar'dan ilginç itiraf   Hülya Avşar'dan ilginç itiraf EmptyPerş. Ekim 23, 2008 7:58 pm

Türkmax kanalında Mustafa Altıoklar’ın ’SİNEMACI’ programına konuk olan Hülya Avşar, Banu Alkan ile ilk kez karşılaştığı o günü anlattı.

17-18 yaşlarındayken anne ve babasıyla İstanbul Kadıköy’deki Bahariye Caddesi’nde dolaşırken bir kalabalık görüp yaklaşan Hülya Avşar, Banu Alkan ile gözgöze gelmiş. Avşar kızı, ilk kez dile getirdiği bu hikayeyi şöyle aktardı:

"Annem ve babamla Bahariye Caddesi’nde geziyoruz. Bir kalabalık vardı ilerde. Tabi merak edip gittim. Bir baktım Banu Alkan oturuyor orada. ’Bana dokunmayın ben bir starım’ edasında. Herzamanki Banu Alkan tavrı! Bir anda Banu Alkan ile gözgöze geldik. Farkında olmadan en öne geçmişim. 17-18 yaşlarındaydım. Bir ara Banu Alkan, bir şeyler yaptı ve ’Şu kalabalığı dağıtın’ dedi. Ne kötü bir duygudur! Şimdi kendi setimde merak eden insanlara çok kibar davranın, sakın ha sert davranmayın derim. Bir adam bizi kucakladı ve bir kenara attı. Çok bozuldum tabi. Genç bir kızım. Banu Alkan’ın yanında da Osman Seden (Yönetmen) oturuyordu. Dikkatini çekmişim. ’Gidin bulun’ demiş ama beni bulamadılar. Ancak güzellik yarışmasından sonra beni tanımış ve ilk filmim olan Haram’ı da o çekti. Bu benim hayatımdaki ilginç hikayelerden biridir. Banu Alkan da sanırım bunu ilk kez duyacak." (Televizyongazetesi)
http://ayildiz.forumr.net

Hülya Avşar'dan ilginç itiraf
1 sayfadaki 1 sayfası